Terug

Volg Vandaag Inside

Schweinsteiger wil Müller terug in Mannschaft

Schweinsteiger wil Müller terug in Mannschaft

20 okt 2020, 10:30

De Duitse bondscoach Joachim Löw kan niet meer om Thomas Müller heen. Dat is de mening van steeds meer mensen in de Duitse voetbalwereld nu de 31-jarige aanvaller van Bayern München weer helemaal is opgeleefd.

Löw nam na het teleurstellend verlopen WK van 2018 in Rusland afscheid van Müller, Mats Hummels en Jérôme Boateng. Hij vond het tijd om de nationale ploeg te verjongen. Löw kreeg aanvankelijk veel kritiek omdat zijn ploeg zonder de drie routiniers matig bleef presteren.

Müller noteerde vorig seizoen in de Bundesliga met 21 assists een record. Dit seizoen trekt hij die goede vorm met vijf doelpunten en vier assists voorlopig door. Müller scoorde zaterdag nog twee keer tegen Arminia Bielefeld (4-1).

'Als ik bondscoach was, zouden zowel Müller als Boateng bij de nationale ploeg zitten', aldus Sebastian Schweinsteiger maandag tegen het Duitse tijdschrift Kicker. Schweinsteiger, inmiddels 36 jaar, maakte met onder anderen Müller deel uit van de Duitse selectie die in 2014 het WK won.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.