Terug

Volg Vandaag Inside

Roel Janssen één duel geschorst na harde kritiek op Kooij

Roel Janssen één duel geschorst na harde kritiek op Kooij

15 apr 2021, 17:24

Fortuna-verdiger Roel Janssen is door de KNVB voor één duel geschorst na zijn harde kritiek op scheidsrechter Joey Kooij na afloop van Fortuna Sittard-FC Emmen.

Janssen gebruikte na zijn rode kaart 'op het veld beledigende taal tegen de scheidsrechter en na afloop bracht hij de scheidsrechter in diskrediet voor de camera's van ESPN. Hiervoor is hij voor een duel uitgesloten,' schrijft de KNVB.

De straf komt bovenop de schorsing voor de rode kaart zelf, die door Fortuna nog niet is geaccepteerd. Die zaak wordt donderdagavond 15 april behandeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.