Terug

Volg Vandaag Inside

Rodrygo langdurig langs de kant bij Real Madrid

Rodrygo langdurig langs de kant bij Real Madrid

25 dec 2020, 18:22

Real Madrid speelt voorlopig zonder Rodrygo. Medisch onderzoek heeft uitgewezen dat de 19-jarige Braziliaan een spier- en peesblessure heeft in zijn rechterhamstring, zo liet de club weten.

Volgens Spaanse media gaat het herstel mogelijk tot drie maanden duren. Real Madrid heeft hierover vooralsnog geen uitspraken gedaan.

Rodrygo blesseerde zich afgelopen woensdag in de competitiewedstrijd tegen Granada. Nog voor rust verliet hij het veld per brancard. Dit seizoen speelde Rodrygo tot dusver zeventien wedstrijden. Daarin scoorde hij één keer. In de zomer van 2019 nam Real Rodrygo over van het Braziliaanse Santos.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.