Terug

Volg Vandaag Inside

Rodrigues staat voor vertrek bij Galatasaray

Rodrigues staat voor vertrek bij Galatasaray

3 jan 2019, 20:24

ISTANBUL (ANP) - Garry Rodrigues staat voor een vertrek bij Galatasaray. De Turkse topclub meldt dat het met Al-Ittihad uit Saudi-Arabië in gesprek is over een transfer van de geboren Rotterdammer.

De 28-jarige Rodrigues verruilde PAOK Saloniki twee jaar geleden voor Galatasaray. De Kaapverdiaan scoorde dit seizoen nog voor de club uit Istanbul tijdens een duel met Lokomotiv Moskou in de Champions League. Hij speelde in de jeugd van Feyenoord en voetbalde na zijn vertrek bij FC Dordrecht voor Levski Sofia en Elche.

Rodrigues kan bij Al-Ittihad ploeggenoot van Karim El Ahmadi worden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.