Terug

Volg Vandaag Inside

Rodgers begint met verlies bij Leicester

Rodgers begint met verlies bij Leicester

3 mrt 2019, 16:09

WATFORD (ANP) - Brendan Rodgers heeft zijn eerste wedstrijd als manager van Leicester City verloren. De Noord-Ierse trainer zag zijn ploeg in blessuretijd onderuit gaan bij Watford: 2-1. Invaller Andre Gray bezorgde de thuisclub, met Daryl Janmaat in de basis, in de tweede minuut van de extra tijd de volle buit. Watford was al vroeg op voorsprong gekomen via Troy Deeney, maar Jamie Vardy bracht Leicester een kwartier voor tijd op gelijke hoogte.

De 46-jarige Rodgers werd afgelopen week bij de Engelse club aangesteld als opvolger van de ontslagen Claude Puel. De Noord-Ier werkte eerder in de Premier League bij Swansea City en Liverpool. Hij leidde Celtic de afgelopen twee jaar naar de Schotse titel.

Rodgers zag Leicester City dinsdag vanaf de tribune winnen van Brighton & Hove Albion (2-1). Zijn ploeg staat op de elfde plaats, Watford is de nummer acht van de ranglijst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.