Terug

Volg Vandaag Inside

Rode kaart Sandler wegens handsbal tegen Feyenoord geseponeerd

Rode kaart Sandler wegens handsbal tegen Feyenoord geseponeerd

10 feb 2023, 11:45

De rode kaart die NEC-verdediger Philippe Sandler woensdagavond kreeg in het KNVB-bekerduel met Feyenoord is geseponeerd. Daardoor kan de club uit Nijmegen zaterdag (18.45 uur) een beroep op hem doen in de thuiswedstrijd in de Eredivisie tegen Cambuur, dat laatste staat in de Eredivisie.

Sandler werd tegen Feyenoord in de 89e minuut weggestuurd vanwege een handsbal. "De aanklager betaald voetbal acht het niet bewezen dat de verdediger bewust op onreglementaire wijze een doelpunt voorkwam", aldus NEC, dat door de Rotterdammers werd uitgeschakeld in de achtste finales. De beslissing viel pas na strafschoppen. Na de reguliere speeltijd was het 2-2 en na verlenging 4-4. Op het moment dat Sandler werd weggestuurd, leidde NEC nog met 0-2.

Het is de tweede keer in korte tijd dat een rode kaart voor NEC in De Kuip wordt geseponeerd. Ook Ivan Márquez kreeg geen schorsing nadat hij in het competitieduel met Feyenoord van het veld werd gestuurd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.