Terug

Volg Vandaag Inside

Rode kaart Robben tegen VfL Wolfsburg

Rode kaart Robben tegen VfL Wolfsburg

20 okt 2018, 19:02

WOLFSBURG (ANP) - Arjen Robben heeft zaterdag voor de tweede keer in de Duitse voetbalcompetitie een rode kaart gekregen. De oud-international van Oranje werd in de uitwedstrijd van zijn club Bayern München tegen VfL Wolfsburg na een klein uur spelen met een tweede gele kaart weggestuurd na een overtreding op middenvelder Elvis Rexhbecaj. In de eerste helft kreeg Robben al geel omdat hij zich makkelijk liet vallen en op die manier een vrije trap probeerde te krijgen.

Op het moment dat Robben de rode kaart kreeg, leidde Bayern München door twee doelpunten van Robert Lewandowski (0-2).

Robben kreeg op 9 april 2011 tegen 1. FC Nürnberg (1-1) voor het eerst sinds hij in de Bundesliga speelt een rode kaart.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.