Terug

Volg Vandaag Inside

Roda JC wil vertrek Mexicaanse investeerder

Roda JC wil vertrek Mexicaanse investeerder

30 sep 2019, 19:22

Roda JC wil in gesprek met beoogd eigenaar Mauricio Garcia de la Vega om de samenwerking zo spoedig mogelijk te beëindigen. Dat zegt adviseur Pieter Nieuwenhuis namens mededirecteur Hessel Meijer van de Limburgse club. "We streven naar een oplossing tussen de twee partijen."

De beoogd eigenaar van de club ligt onder vuur; hij werd daarom afgelopen vrijdag tijdens de thuiswedstrijd van Roda JC tegen De Graafschap tijdens de rust door boze supporters uit het stadion gezet. De fans zijn boos dat de Mexicaan ondanks eerdere beloften niet in de club heeft geïnvesteerd en eisen zijn vertrek. Het kantoorpersoneel van Roda JC is maandag uit onvrede over Garcia de la Vega niet aan het werk gegaan.

De club ziet volgens Nieuwenhuis weinig toekomst voor de Mexicaan als eigenaar en zoekt desnoods naar een eenzijdige manier om afscheid van elkaar te nemen. Contact met Garcia de la Vega is er na zaterdagochtend echter niet meer geweest. "We willen op dit moment vooral in contact treden en de-escalerend optreden", zegt Nieuwenhuis.

VIDEO - Fans gooien Mexicaanse Roda-baas het stadion uit

Fans gooien Mexicaanse Roda-baas het stadion uit
2:19
Fans gooien Mexicaanse Roda-baas het stadion uit

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.