Terug

Volg Vandaag Inside

Roda JC stelt trainer Molenaar op non-actief

Roda JC stelt trainer Molenaar op non-actief

19 mrt 2019, 11:25

KERKRADE (ANP) - Roda JC heeft trainer Robert Molenaar op non-actief gesteld. De eerste divisie-club uit Kerkrade heeft het besluit genomen vanwege de tegenvallende resultaten. Eric van der Luer neemt de taken tot het eind van het seizoen waar.

Molenaar degradeerde met Roda JC aan het einde van het vorige seizoen via de nacompetitie uit de eredivisie. In de Keuken Kampioen Divisie bezet de ploeg momenteel de zevende plaats.

Van der Luer blijft in ieder geval tot het einde van het seizoen de hoofdtrainer. De oud-speler van Roda JC zal tijdens de Limburgse derby tegen MVV aankomende zondag voor het eerst op de bank zitten als hoofdtrainer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.