Terug

Volg Vandaag Inside

BREAKING: Roda JC ontslaat trainer De Jong

BREAKING: Roda JC ontslaat trainer De Jong

5 feb 2020, 10:58

Roda JC heeft trainer Jean-Paul de Jong ontslagen. De club uit Kerkrade is tot dit besluit gekomen vanwege de tegenvallende resultaten. Roda JC staat zeventiende in de Keuken Kampioen Divisie. De Limburgers wonnen dit seizoen pas vier keer en voor het laatst op 25 oktober vorig jaar.

De Jong werd in juni vorig jaar aangesteld als de nieuwe trainer van de Limburgse club. De trainer, die eerder actief was bij FC Eindhoven en FC Utrecht, had een contract voor één seizoen in Kerkrade.

Assistent-coach Maurice Verberne zal de taken van de hoofdtrainer op zich nemen totdat er een opvolger is benoemd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.