Terug

Volg Vandaag Inside

Roda JC moet drie punten inleveren

Roda JC moet drie punten inleveren

5 dec 2019, 13:31

Roda JC krijgt definitief drie punten in mindering. De beroepscommissie licentiezaken betaald voetbal wees het beroep af dat de Limburgse club had aangetekend tegen de uitspraak van de licentiecommissie, begin oktober. Die oordeelde dat Roda vanwege het overtreden van diverse licentieregels drie punten in mindering zou moeten krijgen.

Dat betekende dat de club uit Kerkrade het puntentotaal in de Keuken Kampioen Divisie ziet slinken tot zestien. Roda JC blijft op de ranglijst op de veertiende plek staan, met nu evenveel punten als Jong AZ.

De geplaagde eerstedivisieclub uit Kerkrade moet ook twee geldboetes te betalen, van respectievelijk 10.000 en 2500 euro. De sancties zijn definitief, omdat een uitspraak van de beroepscommissie licentiezaken niet meer valt aan te vechten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.