Roda JC - Almere City FC stilgelegd vanwege heftige sneeuwval

5 apr 2021, 20:32

De wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tussen Roda JC en Almere City FC is halverwege de tweede helft stilgelegd vanwege sneeuw. Het begon na rust zo hard te sneeuwen in Kerkrade, dat de lijnen van het veld in het Parkstad Limburg-stadion op een bepaald moment amper meer zichtbaar waren.

Scheidsrechter Ingmar Oostrom besloot na 67 minuten spelen om beide teams naar de kleedkamers te sturen, bij een tussenstand van 0-0. Enkele minuten eerder was de witte bal al ingewisseld voor een oranje exemplaar.

Medewerkers van Roda JC gingen met sneeuwschuivers aan de slag om de lijnen weer zichtbaar te maken. Het is onduidelijk of de wedstrijd uitgespeeld kan worden.