Terug

Volg Vandaag Inside

Rod Stewart sloeg enorm geldbedrag af voor optreden WK in Qatar

Rod Stewart sloeg enorm geldbedrag af voor optreden WK in Qatar

14 nov 2022, 15:23

Rod Stewart heeft onthuld dat hij ruim een miljoen euro heeft afgeslagen om op te treden tijdens het WK voetbal in Qatar. Hij nam de beslissing omdat het "niet oké" zou zijn.

"Er is mij vijftien maanden geleden een hoop geld geboden, meer dan een miljoen dollar, om daar te spelen", vertelt hij in een interview met The Times. "Dat heb ik afgeslagen." Op de vraag waarom hij het heeft afgeslagen reageert de zanger met "het is niet oké om daarnaartoe te gaan."

Eerder ging het gerucht rond dat Dua Lipa zou optreden tijdens het WK, maar die geruchten werden door de zangeres ontkracht in een post op Instagram. Daarin maakte ze gelijk van de gelegenheid gebruik om een statement te maken. "Ik kijk ernaar uit om Qatar te bezoeken wanneer het alle beloftes rondom mensenrechten waarmaakt die zijn gemaakt toen ze het recht kregen om het WK te organiseren."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.