Terug

Volg Vandaag Inside

Robinho keert opnieuw terug bij Santos

Robinho keert opnieuw terug bij Santos

11 okt 2020, 12:25

De Braziliaanse aanvaller Robinho gaat voor de vierde keer bij Santos voetballen, de club waarvoor hij debuteerde voor zijn overstap naar Real Madrid. De 36-jarige aanvaller heeft een contract voor vijf maanden getekend voor een symbolisch salaris van 1500 real, omgerekend zo'n 230 euro. Dat meldt de Braziliaanse club waarvoor ook Pelé en Neymar uitkwamen.

Het contract bevat wel bonussen in het geval bepaalde doelen bereikt worden en er is ook een optie in verwerkt tot verlenging van de verbintenis.

Robinho had geen club meer sinds augustus toen zijn contract bij het Turkse Basakeshir na twee jaar afliep.

"Dit is altijd mijn thuis geweest. Ik wil Santos op en buiten het veld hebben." Robinho tekende zijn eerste contract bij Santos in 2002, drie jaar later vertrok hij naar Real Madrid. Twee keer eerder keerde hij al terug naar Brazilië: in 2010 na een periode bij Manchester City, en in 2014, toen hij overkwam van AC Milan.

100-voudig international Robinho behaalde landstitels in Brazilië (2002, 2004), Spanje (2007, 2008), Italië (2011), China (2015) en Turkije (2020).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.