Terug

Volg Vandaag Inside

'Robin van Persie en sc Heerenveen naderen akkoord'

23 apr 2024, 14:10

SC Heerenveen hoopt Robin van Persie op korte termijn te kunnen presenteren als nieuwe hoofdtrainer. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Volgens de krant hebben de clubleiding en Van Persie meerdere gesprekken gevoerd, en is het de wens van beide partijen om spoedig tot een akkoord te komen. Bij Heerenveen zou Van Persie de opvolger worden van Kees van Wonderen.

Van Persie is nog bezig om zijn hoogste trainersdiploma te halen, maar de afronding van dat traject is nabij. De topscorer aller tijden van Oranje zou één assistent-trainer mee willen nemen naar Friesland en moet ook nog over het financiële plaatje praten met Ferry de Haan, directeur van Heerenveen.

René van der Gijp raadde Van Persie bij Vandaag Inside het trainerschap bij sc Heerenveen af. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.