Terug

Volg Vandaag Inside

Robert Jensen haalt uit naar 'Geniepige Genee'

Robert Jensen haalt uit naar 'Geniepige Genee'

9 apr 2020, 01:38

Robert Jensen heeft in zijn YouTube-serie De Jensen Show een poging gedaan om uit te halen naar de mannen van Veronica Inside, en in het bijzonder naar Wilfred. Jensen, die bij geen enkele tv-zender aan de bak komt en zijn heil dus online zoekt, vindt dat Wilfred zijn uitspraken over viroloog Ab Osterhaus niet serieus genoeg neemt.

Jensen beweert dat Ab Osterhaus 'bij de uitbraak van de Mexicaanse griep juichend heeft staan toekijken, omdat hij toen ook zijn eigen producten kwijt kon.' Wilfred zei afgelopen maandag dat de RTL5-presentator van weleer iets te ver gaat in zijn uitspraken. Daar is Jensen niet van gediend.

In de uitzending, die de bijdehante naam Geniepige Genee heeft gekregen, vertelt Jensen: 'Die gasten van Veronica Inside: daar zie je gewoon vier bangige mannetjes aan een tafel zitten, en dan moet ik natuurlijk ook eventjes gedemoniseerd worden door die geniepige Genee, wat natuurlijk gewoon een loser is. En ik zou helemaal los kunnen gaan op die gast, maar weet je: dit zijn andere tijden. Ik toon het alleen maar eventjes aan, hoe hij mij probeert onder de bus te gooien als een soort iemand die altijd alleen maar doorslaat.'

Jensen, die vorig jaar voor het laatst op tv te zien was, voordat zijn programma JENSEN! van de buis werd gehaald vanwege tegenvallende kijkcijfers, toont vervolgens het fragment van afgelopen maandag uit Veronica Inside: 'Die Genee probeert natuurlijk zo'n sfeertje te creëren van: het is allemaal onzin. Laffaards zijn het allemaal, het zijn een stelletje laffaards. Die Derksen ook altijd met z'n grote muil, en die zit daar dan als een bang mannetje aan die tafel tegenwoordig. Laffaards zijn het allemaal.'

Bekijk het fragment vanaf 28:33:

Bekijk hier het fragment uit de uitzending van Veronica Inside waar Jensen op reageert:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.