Terug

Volg Vandaag Inside

Robben weet nog niet of hij een jaar doorgaat

Robben weet nog niet of hij een jaar doorgaat

11 apr 2021, 19:38

Arjen Robben weet niet of hij zijn voetballoopbaan met nog een seizoen verlengt. De 37-jarige aanvaller van FC Groningen deed zondag voor het eerst sinds lange tijd weer een gedeelte van een wedstrijd mee. Robben kon niet voorkomen dat FC Groningen verloor van sc Heerenveen (0-2).

"Ik weet niet of mijn vrouw daar zo blij mee is", zei Robben tegen ESPN over het eventueel verlengen van zijn contract. "Dat is nu niet aan de orde. Ik wil eerst kijken hoe de komende weken gaan. Ik ben daar heel eerlijk en realistisch in. Het kan de komende weken weer minder gaan, of dat ik er over twee weken tegen PSV misschien niet bij ben. Misschien dat ik straks een keertje vanaf het begin kan spelen. Het lijf moet gewoon meewerken."

De oud-international heeft de voorbije periode veel getwijfeld. "Ik heb ook wel eens momenten gehad dat ik dacht: heeft dit nog wel zin? Opgeven komt niet in mijn woordenboek voor. Je wilt gewoon nog zo graag op het veld in actie komen. Dat is vandaag gelukt. Ik hoop dat ik 'm nu wel door kan bouwen tot het einde. Wat ook meespeelt is de steun van de mensen hier. Het is thuiskomen. Je wilt je club helpen. Als ik ook kijk naar hoeveel mooie reacties ik de laatste tijd heb gehad en ook hoeveel steun: dan kun je ook niet nu stoppen."

De leiding van FC Groningen liet eerder al weten de keuze aan Robben zelf te laten. De club wil graag nog met hem door.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.