Terug

Volg Vandaag Inside

Robben vreest dat zijn seizoen al voorbij is

Robben vreest dat zijn seizoen al voorbij is

11 apr 2019, 16:16

Arjen Robben vreest dat hij zijn laatste wedstrijd voor Bayern München al heeft gespeeld. De 35-jarige Groninger kampt al maandenlang met fysieke problemen. Zijn laatste optreden dateert van 27 november vorig jaar, in de Champions League tegen Benfica (5-1). Robben nam in die wedstrijd de eerste twee doelpunten voor zijn rekening, beide op karakteristieke wijze.

,,Ik weet niet zeker of ik dit seizoen nog voor Bayern München kan spelen'', zegt de vleugelspits tegen Sky Sport. ,,Ik heb daar mijn twijfels over. Het is heel frustrerend om niet te weten wat er precies aan de hand is.''

Robben had eerst last van een dijbeenblessure, later leek een zenuw in een heup klachten te veroorzaken. Toen Robben vorige maand eindelijk de groepstraining hervatte, kreeg hij last van een kuit. De 96-voudig international vertrekt komende zomer na tien jaar bij Bayern. Robben heeft nog niet besloten wat hij daarna gaat doen.

René adviseert Robben: 'Ik zou voor die club kiezen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.