Terug

Volg Vandaag Inside

Robben verlaat Bayern na dit seizoen

Robben verlaat Bayern na dit seizoen

2 dec 2018, 01:00

Arjen Robben is bezig aan zijn laatste seizoen bij Bayern vertelt de 34-jarige aanvaller aan het AD: 'Ik heb een paar weken geleden deze beslissing genomen, Ik denk dat het juist is om dit te doen en het nu kenbaar te maken.'

'Ik krijg natuurlijk ook mee dat de discussie begint te ontstaan over 'de oudjes’ bij Bayern. De fans weten nu hoe ik erin sta. Ik weet nog niet wat ik na de komende zomer ga doen. Er zullen aanbiedingen komen. We gaan het zien.'

Robben werd zeven keer kampioen met Bayern München, won vier keer de Duitse beker en veroverde als klap op de vuurpijl de Champions League en Wereldbeker in 2013.

Robben na Bayern - Ajax

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.