Terug

Volg Vandaag Inside

Robben twijfelt over rentree: 'Het gaat niet goed'

Robben twijfelt over rentree: 'Het gaat niet goed'

5 feb 2021, 18:32

Arjen Robben (37) zal ook in februari niet in actie komen voor FC Groningen. In maart moet dan duidelijk worden of een rentree van de oud-international nog wel realistisch is. Dat meldt de huidige nummer 6 van de Eredivisie op de website.

"Die afweging moeten we in de komende weken gaan maken. Je moet wel voldoende perspectief zien. Het is wikken en wegen, maar opgeven komt niet in mijn woordenboek voor," laat Robben weten.

De befaamde vleugelspits geeft toe dat het momenteel niet de goede kant met hem opgaat. "Ik heb vertraging opgelopen door kuitklachten. Dat zijn andere klachten dan ik eerder had. Je valt nu een beetje van het ene in het andere. Het is geen rechte lijn omhoog en dat maakt het niet makkelijk."

Robben heeft nog weinig plezier beleefd aan zijn terugkeer als profvoetballer. Hij raakte in de eerste competitiewedstrijd tegen PSV geblesseerd en kwam daarna alleen nog even als invaller in actie tegen FC Utrecht. Robben besloot begin november een aangepast trainingsprogramma te gaan volgen, om zo fit genoeg te worden om wedstrijden te kunnen spelen. In december, na blessures aan zijn lies en kuit, dacht hij echter al een paar keer aan stoppen, zo bekende hij destijds.

Robben heeft nu nog steeds de hoop dat hij dit seizoen in wedstrijdverband in actie kan komen voor FC Groningen en durft ook nog altijd te dromen. "Iedereen snakt in deze tijd naar perspectief en positief nieuws. Ik krijg heel veel steun en warme reacties van supporters en voor hen wil ik wat terugdoen. Dan denk ik aan het moment dat het publiek weer welkom is in het stadion en dat ik dan op het veld kan staan. Dat is nu nog ver weg, en ik weet ook niet of het gaat lukken, maar als sportman wil je niet opgeven."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.