Terug

Volg Vandaag Inside

Robben traint deels mee met Bayern München

Robben traint deels mee met Bayern München

4 jan 2019, 21:10

DOHA (ANP) - Arjen Robben heeft op de eerste dag van het trainingskamp van Bayern München in Doha de groepstraining gedeeltelijk hervat. De oud-international, bezig aan zijn laatste seizoen bij de recordkampioen van Duitsland, heeft wegens een blessure ruim een maand niet gespeeld. Hij miste onder meer de uitwedstrijd in de Champions League tegen Ajax, die in 3-3 eindigde.

James Rodríguez, die sinds november langs de kant heeft gestaan, kon weer voluit gaan. De Colombiaan lijkt volledig hersteld van knieletsel. Serge Gnabry oefende net als Robben nog wat aangepast. De Fransman Corentin Tolisso, al maanden uitgeschakeld, trainde individueel. Mats Hummels bleef achter in het hotel. De verdediger heeft wat last van zijn rug.

Bayern blijft tot 10 januari in Qatar. Voor het eerst sinds acht jaar heeft Bayern de eerste helft van de competitie niet afgesloten als 'Herbstmeister'. De achterstand op koploper Borussia Dortmund is zes punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.