Terug

Volg Vandaag Inside

Robben terug in de basis bij Bayern München

Robben terug in de basis bij Bayern München

27 nov 2018, 21:03

MÜNCHEN (ANP) - Arjen Robben keert in de Champions League tegen Benfica terug in de basis bij Bayern München. De 34-jarige Groningse aanvaller staat om 21.00 uur aan de aftrap in de Allianz Arena van de Duitse kampioen, die in de Bundesliga al flink achterop is geraakt bij koploper Borussia Dortmund. Met Robben als invaller moest Bayern zaterdag tegen Fortuna Düsseldorf genoegen nemen met een gelijkspel (3-3).

De laatste basisplaats van de Nederlandse oud-international dateert van 3 november tegen SC Freiburg (1-1). Robben werd toen na een uur gewisseld door trainer Niko Kovac, die zwaar onder druk staat vanwege de slechte prestaties van de 'Rekordmeister'. Bayern en Benfica zitten in de Champions League in de poule bij Ajax.

Memphis Depay heeft een basisplaats bij Olympique Lyon in de thuiswedstrijd tegen Manchester City. Kenny Tete zit op de bank bij de Franse club. Justin Kluivert en Rick Karsdorp zijn reserve bij AS Roma, dat Real Madrid ontvangt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.