Terug

Volg Vandaag Inside

Robben start op de bank bij FC Groningen tegen AZ

Robben start op de bank bij FC Groningen tegen AZ

13 mei 2021, 13:43

Vier dagen na zijn sterke optreden tegen FC Emmen begint Arjen Robben op de bank bij FC Groningen in de thuiswedstrijd tegen AZ. Trainer Danny Buijs springt voorzichtig om met de 37-jarige aanvaller. Robben begon zondag op het kunstgras in Emmen voor de tweede keer dit seizoen in de basis en droeg met twee assists bij aan de royale zege (0-4). De oud-international ging na 80 minuten naar de kant.

Tegen AZ kiest Buijs voor Paulos Abraham op de plek van Robben. FC Groningen is vrijwel zeker van deelname aan de play-offs om Europees voetbal.

AZ strijdt met PSV om de tweede plaats achter landskampioen Ajax. De nummer 2 plaatst zich voor de voorrondes van de Champions League. Twee wedstrijden voor het einde van de competitie heeft AZ 1 punt achterstand op PSV. Bij de Alkmaarders keert aanvoerder Teun Koopmeiners na ziekte terug in de ploeg. Trainer Pascal Jansen geeft Zakaria Aboukhlal in de punt van de aanval opnieuw de voorkeur boven Myron Boadu.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.