Terug

Volg Vandaag Inside

Robben reageert: 'Jullie zijn nog niet van me af'

Robben reageert: 'Jullie zijn nog niet van me af'

14 sep 2020, 16:49

Arjen Robben denkt er niet aan te stoppen met voetballen nu zijn rentree zo tegenviel. De 36-jarige aanvaller van FC Groningen moest zondag binnen een half uur naar de kant met liesklachten. Robben verliet teleurgesteld het veld, stapte nog tijdens de wedstrijd in zijn auto naar huis en stond de media niet te woord. Maandag laat hij aan De Volkskrant weten dat hij gewoon doorgaat. "Opgeven komt niet in mijn woordenboek voor", zegt hij.

Robben laat dinsdag een scan maken om te zien hoe ernstig de blessure precies is. De oud-international had er alles aan gedaan, om na een jaar te zijn gestopt, weer helemaal fit te zijn. "Dit was het slechtst denkbare scenario waarmee ik even geen rekening had gehouden", vervolgt Robben tegen de Volkskrant. "Het is nu zaak niet weg te kwijnen in een hoekje, maar er met wat zelfspot om te lachen en met een positief gevoel verder te gaan. Jullie zijn nog niet van me af."

Arjen Robben keerde afgelopen zomer terug bij FC Groningen, nadat hij een jaar eerder zijn voetbalpensioen had aangekondigd bij Bayern München.

*Namens Bayern wist Robben in 2013 de Champions League-finale in de 89e minuut te beslissen. Bekijk hieronder de beelden! *

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.