Terug

Volg Vandaag Inside

Robben ook komende weken niet in actie voor FC Groningen

Robben ook komende weken niet in actie voor FC Groningen

3 nov 2020, 12:48

FC Groningen hoeft de komende weken niet te rekenen op Arjen Robben. De aanvoerder van de nummer 7 van de eredivisie gaat een individueel trainingsprogramma volgen, waarmee hij fit genoeg hoopt te worden om wel regelmatig aan voetballen toe te komen. De 36-jarige aanvaller kampte de voorbije maanden vrijwel steeds met fysieke klachten, waardoor hij pas twee keer in actie kwam voor Groningen.

'Voor de trainer en mijn medespelers is het ook niet leuk dat het bijna elke week over mij gaat, terwijl ik er niet bij ben', zegt Robben, die er daarom voor kiest om nu duidelijkheid te scheppen voor de komende periode. Hij blijft in ieder geval deze maand buiten de selectie van trainer Danny Buijs.

'Ik ga niet ontkennen dat het op dit moment even wat tegen valt', zegt de aanvaller op de clubwebsite. 'Ik had gehoopt al in meer wedstrijden een aandeel te hebben gehad, maar na een aantal kleine pijntjes achter elkaar is de realiteit dat het niet zo is. Ik had op meer en beter gehoopt, maar het is niet onlogisch: je bent een jaar gestopt geweest, hebt een bepaalde leeftijd en een verleden met blessures.'

Robben stopte vorig jaar als profvoetballer, maar besloot afgelopen zomer om toch zijn rentree te maken bij zijn jeugdliefde FC Groningen. De nummer 10 viel echter geblesseerd uit in de eerste competitiewedstrijd, tegen PSV, en kwam daarna alleen tegen FC Utrecht nog even als invaller in actie.

Johan vindt Arjen Robben nog steeds de beste speler bij FC Groningen. Bekijk hieronder het fragment.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.