Terug

Volg Vandaag Inside

Robben ontbreekt ook tegen VVV-Venlo in wedstrijdselectie FC Groningen

Robben ontbreekt ook tegen VVV-Venlo in wedstrijdselectie FC Groningen

30 okt 2020, 14:56

Arjen Robben is nog altijd niet fit om weer in actie te komen bij FC Groningen. De 36-jarige aanvaller ontbreekt ook zaterdag in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Dat zei trainer Danny Buijs in een vooruitblik op het duel op de website van de club.

De trainer gaf daarin geen toelichting op de aard en ernst van de blessure die Robben momenteel dwarszit. Hij moest vorige week ook al afhaken voor het duel met Fortuna Sittard. Op RTV Noord vertelde Buijs dat de vedette de afgelopen week alleen maandag even op het trainingsveld had gestaan, maar de rest van de week binnen een individueel programma afwerkte.

De coach verwacht na het weekeinde meer duidelijkheid over de klachten van de speler die in 2019 afscheid nam bij Bayern München, maar na een rustjaar besloot bij zijn vroegere club FC Groningen een comeback te maken. Robben speelde sinds zijn terugkeer pas twee keer even mee; in de eerste competitiewedstrijd tegen PSV en twee weken geleden tegen FC Utrecht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.