Terug

Volg Vandaag Inside

Robben ontbreekt in selectie FC Groningen voor eerste oefenwedstrijd

Robben ontbreekt in selectie FC Groningen voor eerste oefenwedstrijd

31 juli 2020, 17:02

Verdedigers van Heracles Almelo kunnen opgelucht ademhalen. Arjen Robben moet het oefenduel met de ploeg van trainer Frank Wormuth aan zich voorbij laten gaan. De aanvaller is nog niet fit genoeg om zich bij de selectie te voegen voor de oefenwedstrijd die zaterdag op het programma staat.

Op de clubwebsite geeft trainer Danny Buijs uitleg over de afwezigheid van Arjen Robben. ‘Arjen Robben is er niet bij. Voor hem geldt een individueel programma dat erop gericht is dat hij er bij is als we de competitie starten, thuis tegen PSV. Dat is het doel. Op dit moment ziet dat er heel goed uit, waarbij we onderweg in zijn maatplan af en toe dingen moeten bijsturen. Het gaat uiteindelijk om de start van de competitie.’

Enkele weken geleden liet Arjen Robben ook de eerste groepstraining aan zich voorbij gaan. De medische specialisten adviseerden Robben om niet mee te doen, als gevolg van een 'momentje' tijdens een training op zaterdag. De aanvaller nam slechts eenmaal deel aan een groepstraining onder leiding van Buijs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.