Terug

Volg Vandaag Inside

Robben ontbreekt bij Bayern

Robben ontbreekt bij Bayern

1 dec 2018, 17:04

BREMEN (ANP) - Arjen Robben ontbreekt zaterdag bij Bayern München in de competitiewedstrijd tegen Werder Bremen. De 34-jarige aanvaller is geblesseerd. Hij moest vrijdag al de training voortijdig beëindigen en besloot kort voor aanvang van het duel in Bremen ook geen plaats te nemen op de reservebank. Het is niet duidelijk wat hem precies mankeert.

Robben vertolkte deze week nog een belangrijke rol in het Champions League-duel met Benfica. Hij nam de eerste twee doelpunten voor zijn rekening in de wedstrijd die de Duitse recordkampioen met 5-1 won.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.