Terug

Volg Vandaag Inside

Robben komt in 2020 niet meer in actie: 'Het loopt nog niet zoals ik zou willen'

Robben komt in 2020 niet meer in actie: 'Het loopt nog niet zoals ik zou willen'

4 dec 2020, 11:04

Door problemen met zijn kuit komt Arjen Robben dit kalenderjaar niet meer in actie voor FC Groningen, zo meldt de club vrijdagochtend op de website.

De aanvoerder van FC Groningen blijft werken aan zijn herstel, maar kreeg al een paar keer een terugslag. 'Het loopt nog niet zoals ik zou willen', concludeert de 96-voudig international. 'We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Ik zal de komende tijd gebruiken om te herstellen en wil heel graag in het nieuwe jaar met het team op het veld staan en wedstrijden gaan spelen. Of dit gaat lukken, kan ik nu nog niet zeggen.'

Robben werd voor een Black Friday actie van de club gevraagd om 1.500 shirts te voorzien van zijn handtekening. 'Door deze actie heb ik inmiddels echter wel meer handtekeningen, dan wedstrijdminuten achter mijn naam staan…', reageerde Robben met de nodige zelfspot.

*Arjen Robben wist de Champions League-finale van 2013 in de 89e minuut te beslissen. Bekijk hieronder de beelden! *

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.