Terug

Volg Vandaag Inside

Robben in wedstrijdselectie voor laatste oefenduel FC Groningen

Robben in wedstrijdselectie voor laatste oefenduel FC Groningen

5 sep 2020, 18:53

Arjen Robben behoort tot de selectie van FC Groningen voor de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Groningers nemen het zondag thuis op tegen Arminia Bielefeld. Vorige week ontbrak Robben nog in de selectie voor het duel met Werder Bremen.

De 36-jarige Robben reisde vorige week niet met zijn ploeg mee af naar Duitsland. Hij bleef in Groningen om verder te werken aan zijn fitheid. Een week eerder deed de teruggekeerde aanvaller wel een half uur mee in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Almere City (1-1).

De Laatste test wijst uit dat Robben fit genoeg is om te spelen tegen de Bundesliga-club. De aanvaller ligt op koers om de competitiestart tegen zijn oude club PSV te halen.

Het duel met Arminia Bielefeld betekent een weerzien met Ritsu Doan, die door de Duitsers wordt gehuurd van PSV. De Japanner stond van 2017 tot 2019 onder contract bij FC Groningen. Trainer Danny Buijs begrijpt dat Doan ervoor kiest te worden uitgeleend. 'Het verrast me niet dat hij daar gaat spelen', zei Buijs tegen FC Groningen TV. 'Hij gaf zelf aan dat hij op dit moment bij PSV op weinig speeltijd kan rekenen. Op zijn leeftijd is het belangrijk om veel aan voetballen toe te komen. En als je dan onder contract blijft staan bij PSV, dan denk ik dat dat goed is voor zijn ontwikkeling.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.