Terug

Volg Vandaag Inside

Robben: het is wel eens makkelijker gegaan

Robben: het is wel eens makkelijker gegaan

31 okt 2018, 20:33

MÜNCHEN (ANP/DPA) - Arjen Robben geeft ruiterlijk toe dat Bayern München niet in topvorm verkeert. ,,Nee, we zitten qua voetbal niet in onze beste fase'', erkent de 34-jarige aanvaller van de Duitse kampioen. ,,Een specifieke reden waarom we een beetje worstelen, is er niet. Maar het heeft niets te maken met motivatie of instelling. We nemen elk duel heel serieus. Maar wij als spelers merken natuurlijk ook dat het wel eens makkelijker is gegaan. We moeten in deze fase zelfkritisch zijn, maar wel kalm blijven.''

Robben, die dinsdag in de moeizame bekerwedstrijd bij vierdeklasser SV Rödinghausen (1-2) aan de kant bleef door rugklachten, hoopt op een snelle ommekeer. Het liefst zaterdag al thuis tegen SC Freiburg. ,,Die wedstrijd moeten we sowieso winnen'', betoogt Robben.

Daarna wacht een duel in de Champions League tegen AEK. ,,In de komende twee wedstrijden kunnen we misschien progressie maken waarna we klaar zijn voor de topper tegen Borussia Dortmund op 10 november.''

Bayern speelt op 12 december uit tegen Ajax de laatste poulewedstrijd op het kampioenenbal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.