Terug

Volg Vandaag Inside

Robben heeft eerste trainersklus te pakken

Robben heeft eerste trainersklus te pakken

7 dec 2021, 09:44

Arjen Robben heeft zijn eerste klus als trainer te pakken. De 96-voudig international van Oranje is vanaf januari de nieuwe trainer van Be Quick -14, het team waarin zijn zoon voetbalt.

Johan Vreeken, voorzitter van de club, is blij met de komst van de nieuwe jeugdtrainer. ‘Iedereen kijkt natuurlijk tegen hem op. Ik ken hem niet goed, maar het is een echte liefhebber en vooral gewoon een vader’, zegt Vreeken tegen RTV Noord. ‘Hij loopt totaal niet naast zijn schoenen, is normaal en staat als hij geen functie heeft ook gewoon achter het hek te kijken. Voor de kinderen is het natuurlijk geweldig dat ze straks training krijgen van één van de beste voetballers ter wereld.’

Jeugdtrainers van Be Quick krijgen normaal gesproken een vrijwilligersvergoeding van zo'n 150 euro. ‘Maar ik denk dat hij daar afstand van heeft gedaan', lacht de voorzitter van Be Quick.

Recentelijk beëindigde Robben op 37-jarige leeftijd definitief zijn loopbaan. Hij stond afgelopen seizoen onder contract bij FC Groningen, waar hij zijn carrière ook was begonnen. Hij kwam in zijn loopbaan ook uit voor PSV, Chelsea, Real Madrid en Bayern München.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.