Terug

Volg Vandaag Inside

'Robben gaat toch door en wil naar Nederland of Canada'

'Robben gaat toch door en wil naar Nederland of Canada'

6 mei 2019, 13:05

Arjen Robben denkt er voorlopig niet aan om te stoppen met voetballen. Waar Kees Jansma afgelopen week nog meldde dat Robben van plan was om zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen, meldt het Duitse Bild nu dat de Nederlander graag door wil.

Aan het einde van dit seizoen neemt Robben afscheid bij Bayern München. Het is nog onduidelijk waar zijn toekomst ligt. Robben zou openstaan voor een terugkeer bij FC Groningen of PSV en ook een avontuur bij Toronto FC behoort tot de mogelijkheden, weet Bild.

Verder zou er interesse zijn uit Italië en Japan, maar daar heeft Robben geen oren naar.

René adviseert Robben: 'Ik zou voor die club kiezen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.