Terug

Volg Vandaag Inside

Robben denkt aan comeback: 'Het begon te kriebelen'

Robben denkt aan comeback: 'Het begon te kriebelen'

27 apr 2020, 17:00

Na vorig seizoen zette Arjen Robben een punt achter zijn succesvolle voetbalcarrière. Lang twijfelde de buitenspeler nog over een rentree op de Nederlandse velden, maar die bleef uiteindelijk uit. Toch kriebelt het soms nog bij de linkspoot om zijn voetbalkicksen weer aan te trekken.

'In het begin heb ik het voetbal helemaal niet gemist. Daarna kwam er echter een periode waarin het weer een beetje begon te kriebelen en ik begon te denken: Hé, misschien kan ik toch nog een beetje spelen', vertelt de Nederlander uit Bedum in een podcast van Bayern München.

Nog steeds spoken die gedachtes door het hoofd van de 96-voudig international van Oranje. 'Af en toe heb ik dat gevoel nog. Door dit virus is het een rare tijd voor iedereen en als alles weer opgestart is, kunnen we weer. Misschien zal ik dat altijd wel blijven houden. Ik ben nou eenmaal een topsporter.'

Toch geniet Robben van zijn pensioen. De Groninger geeft aan dat hij het voor de coronacrisis druk had met allerlei zaken en niet eens altijd tijd had om naar wedstrijden van zijn oude werkgever Bayern München te kijken. 'Ik heb hiervoor nooit iets voor mezelf kunnen plannen, maar nu wel.'

Johan vond het vorig jaar verstandig dat Robben een punt zette achter zijn voetbalcarrière. Bekijk hieronder wat Johan toen zei.

VIDEO - Johan over beslissing Robben: 'Heel verstandig om te stoppen'

Johan over beslissing Robben: 'Heel verstandig om te stoppen'
1:40
Johan over beslissing Robben: 'Heel verstandig om te stoppen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.