Terug

Volg Vandaag Inside

Robben blijft tot winterstop aan de kant

Robben blijft tot winterstop aan de kant

14 dec 2018, 14:07

MÜNCHEN (ANP) - Arjen Robben komt voor de winterstop niet meer in actie. De aanvaller van Bayern München heeft al een paar weken last van een onwillige zenuw in zijn bovenbeen. ,,Arjen zal dit kalenderjaar niet meer spelen'', zei trainer Niko Kovac. ,,We zullen het zo opbouwen dat hij op 4 januari weer kan aansluiten als we de voorbereiding op de tweede seizoenshelft beginnen.''

Robben kwam eind vorige maand in de Champions League tegen Benfica (5-1) voor het laatst in actie. De Groningse aanvaller maakte toen twee doelpunten, maar hield wel de nodige klachten over aan dat duel. Robben, die onlangs bekendmaakte dat hij komende zomer na tien jaar vertrekt uit München, miste daardoor tot zijn grote teleurstelling woensdag ook de laatste groepswedstrijd in de Champions League tegen Ajax (3-3).

Bayern speelt tot de winterstop nog drie competitiewedstrijden: tegen Hannover 96, RB Leipzig en Eintracht Frankfurt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.