Terug

Volg Vandaag Inside

Rob Verlinden boos om herhaling grap Johan

Rob Verlinden boos om herhaling grap Johan

15 apr 2020, 11:02

Rob Verlinden is niet blij met de mannen van Veronica Inside. In de uitzending van vrijdagavond werd een grap over de tv-tuinman uit november 2019 opnieuw uitgezonden, en daar is Verlinden niet over te spreken.

RTL maakt eind vorige week wereldkundig dat ze na 27 jaar Eigen Huis & Tuin stoppen met het programma. Wanneer het droevige nieuws ook de studio bereikt, blikken de mannen terug op het klusprogramma.

‘Hij doet het niet meer zelf, tuinman Rob, maar hij was goed hè?’, vraagt Wilfred. ‘Ja, Rob was de beste!’, meent René. Volgens Johan heeft de oud-presentator van het klusprogramma echter andere dingen aan zijn hoofd dan het stopzetten van Eigen Huis & Tuin. ‘Hij was toch heel ziek. Had hij geen Aids?’

Vervolgens worden er oude beelden getoond, waar de mannen grappen over het ruige leven van Rob Verlinden. ‘Onnozel’, oordeelt de tuinman in gesprek met De Telegraaf.

‘Dit soort dingen grijpen me aan. Ik snap ook niet zo goed waarom dit nog een keer uitgezonden moet worden. Wat een onnozelheid is dit. Als je gaat stigmatiseren over bepaalde ziektes, dan bevind je jezelf op heel glad ijs. Het doet mij ook pijn. Ik wil er liever ook niet naar kijken, als ze zo over je praten. Ik snap best dat je onder het mom van een grap iets kan roepen. Maar dit kan echt niet’, aldus Verlinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.