Terug

Volg Vandaag Inside

Rob Kemps zoenend gespot met nieuwe vlam

Rob Kemps zoenend gespot met nieuwe vlam

24 mei 2023, 11:43

Rob Kemps lijkt weer gelukkig te zijn in de liefde. Hij staat deze week op de cover van de Story met zijn vermeende nieuwe vlam Stephanie Klaver.

Begin april maakte Rob Kemps bekend uit elkaar te zijn met Miriam, de moeder van zijn kinderen. Juicevlogger Yvonne Coldeweijer deelde kort daarvoor dat Kemps tijdens zijn relatie met Miriam een affaire zou hebben met Stephanie Klaver, die werkt als achtergronddanseres bij de shows van de Snollebollekes-zanger. Nu staan de twee zoenend op de cover van weekblad Story.

Johan Derksen vertelde onlangs in Vandaag Inside dat "Nederland geen kut te maken heeft met het privéleven van Rob Kemps." Bekijk het in de video hieronder.

'Met het privéleven van Rob Kemps heeft Nederland geen kut te maken!'
3:37
'Met het privéleven van Rob Kemps heeft Nederland geen kut te maken!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.