Terug

Volg Vandaag Inside

Rob Kemps blikt terug op opnames 'The Wheel' en imitatie René van der Gijp

Rob Kemps blikt terug op opnames 'The Wheel' en imitatie René van der Gijp

16 feb 2022, 16:45

Rob Kemps heeft in de podcast De Leeuw Lult Verder van Paul de Leeuw en Hans Kesting teruggeblikt op het programma The Wheel, waarin hij zijn debuut maakte als televisie-presentator. Ook reageerde Kemps op de imitatie van René, die in de uitzending van Veronica Inside voordeed hoe de presentator schreeuwde in het programma.

'Toen we het opnamen, was iedereen laaiend enthousiast inclusief ik zelf. Ook de experts die meededen aan The Wheel, zoals Irene Moors en Albert Verlinde, zeiden allemaal: oh wat doe je het leuk... Dus daar was ik hartstikke blij mee en toen keek ik de eerste aflevering en toen dacht ik: dat kan wel 16 tandjes minder', stelt de presentator, die ook de zanger is van Snollebollekes.

Toen Kemps tot die conclusie kwam, waren alle afleveringen echter al opgenomen, wist ook Paul de Leeuw. 'Toen zei ik tegen Rob dat hij nooit meer alles tegelijk mag opnemen. Altijd 10 dagen wachten tot de volgende uitzending. Want dan kan je het één en ander nog veranderen.'

Hoewel de presentator het daarmee eens is, vindt hij wel dat het ontstane imago van 'schreeuwerd' onterecht is. 'Maar dat is ook wel een beetje hoe het nu in de samenleving is. Als jij schreeuwt of hoog in je energie zit... Dan is het wel zo dat als René van der Gijp je dan nadoet... Of vier mensen op Twitter zeggen: wat is die Kemps toch aan het schreeuwen... Dan ben je een schreeuwlelijk en dan duurt het waarschijnlijk nog jaren voordat je daar vanaf komt.'

Bekijk hieronder het fragment van Veronica Inside, waarin René een imitatie doet van Rob Kemps.

René doet imitatie van schreeuwende Rob Kemps: 'JAAAAAAAAAA!'
5:19
René doet imitatie van schreeuwende Rob Kemps: 'JAAAAAAAAAA!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.