Terug

Volg Vandaag Inside

Rob Kemps kijkt uit naar gastoptreden Wilfred bij Snollebollekes: 'Altijd live en loepzuiver!'

22 mrt 2024, 10:51

Rob Kemps staat komend weekend weer in de GelreDome met Snollebollekes Live in Concert en niemand minder dan Wilfred Genee is op zaterdagavond één van de gastartiesten.

In gesprek met Shownieuws vertelt Kemps: "We gaan een blokje Karaoké met Wilfred Genee doen. En daar kijk ik toch erg naar uit, moet ik zeggen. Want hij is een artiest, die net als ik, altijd live zingt en loepzuiver," grapt hij. "Dus we gaan gewoon knallen!"

"Het is wel de bedoeling dat mensen meezingen," vervolgt de feestzanger over het karaokeblok met Wilfred. "Nou wil ik mezelf niet indekken, maar zowel Wilfred als ik halen het net niet qua hoogte. Maar het wordt wel heel gezellig! Het dak zit er nu nog op, maar zaterdagavond niet meer," besluit Kemps.

Bij Vandaag Inside was ook Wilfred enthousiast over zijn aanstaande gastoptreden bij Snollebollekes Live in Concert. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.