Terug

Volg Vandaag Inside

Rob Kemps en vriendin uit elkaar: 'Verdrietig nieuws na bijzondere week'

Rob Kemps en vriendin uit elkaar: 'Verdrietig nieuws na bijzondere week'

2 apr 2023, 00:00

Rob Kemps en zijn vriendin Miriam hebben een punt achter hun relatie gezet. De twee zijn "al enige tijd niet meer bij elkaar", zo laat de Snollebollekes-zanger weten op Instagram.

"Verdrietig nieuws na een hele bijzondere week vol met geweldige concerten", zo stelt Kemps. "We zijn uiteraard aan niemand verantwoording schuldig maar wel is het zo dat we willen voorkomen dat er verhalen rondgaan die niet juist zijn. We houden nog steeds van elkaar en zullen dat blijven doen maar wel op afstand en in goede harmonie voor de kinderen. We zijn al heel ons leven beste vrienden ruim 19 jaar en zullen dat ook blijven."

Juicevlogger Yvonne Coldeweijer deelde eerder zondag een bericht dat Kemps een affaire zou hebben met een achtergronddanseres.

De 37-jarige Kemps en Miriam hebben samen twee kinderen. In november 2019 kwam zoontje Manu ter wereld en in juni werd dochter Lola geboren. Miriam had uit een eerdere relatie nog twee kinderen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.