Terug

Volg Vandaag Inside

Rob Goossens enthousiast over invalbeurt Sam Hagens: 'Je hebt grote schoenen te vullen!'

Rob Goossens enthousiast over invalbeurt Sam Hagens: 'Je hebt grote schoenen te vullen!'

29 mrt 2023, 11:00

Rob Goossens is zeer te spreken over het optreden van Sam Hagens, die maandag bij Vandaag Inside inviel voor Wilfred Genee. De vaste presentator moest de uitzending aan zich voorbij laten gaan na een ongeluk van zijn zoontje op het voetbalveld.

"Je hebt grote schoenen om te vullen", begint de journalist bij RTL Boulevard. "Chemie is ondertussen een beetje een dooddoener geworden, maar die is er natuurlijk wel tussen Wilfred, Johan en René en dat moet je dan toch maar even overnemen. Dat overnemen kan niet! En dat verwachtte waarschijnlijk ook niemand. Maar voor iemand die op de winkel paste vind ik dat hij het heel goed heeft gedaan."

"Hij zei zelf dat hij niet echt aan het stoken was, maar ik vond hem af en toe toch wel een beetje prikken richting Johan en ja, dat moet je maar durven als je zo daar ineens komt te zitten", besluit hij.

Wilfred zat dinsdagavond weer op zijn vertrouwde plek en gaf tekst en uitleg over zijn afwezigheid maandagavond. Bekijk de beelden hieronder.

Wilfred vertelt hoe het met zijn zoontje gaat en bedankt ziekenhuis voor goede zorgen
2:56
Wilfred vertelt hoe het met zijn zoontje gaat en bedankt ziekenhuis voor goede zorgen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.