Terug

Volg Vandaag Inside

RKC Waalwijk hervat woensdag training op eigen complex

RKC Waalwijk hervat woensdag training op eigen complex

28 apr 2020, 12:33

RKC Waalwijk hervat woensdag de training. Ze beloven dat te doen volgens de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Ze moeten 1,5 meter afstand van elkaar houden en publiek is niet welkom.

Dat meldt de club via Twitter.

Eerder kondigde FC Twente al aan begin mei het trainingscomplex weer te openen. Een select groepje topsporters mag vanaf woensdag weer op locatie trainen, zo meldde premier Mark Rutte vorige week tijdens een persconferentie.

Sportclubs mogen hun terrein woensdag ook weer openen voor jeugdige sporters jonger dan 19 jaar. Kantines en kleedruimten blijven dicht. Ouders zijn niet welkom langs de zijlijn. Jongeren tussen de 13 en 18 jaar moeten wel 1,5 meter afstand houden als ze samen trainen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.