Terug

Volg Vandaag Inside

RKC schorst doelman Vaessen en legt hem geldboete op

RKC schorst doelman Vaessen en legt hem geldboete op

14 sep 2020, 13:11

Etienne Vaessen is de komende dagen niet welkom bij RKC Waalwijk. De leiding van de Brabantse eredivisieclub heeft de doelman geschorst en hem ook een geldboete gegeven.

Vaessen kreeg deze week te horen dat niet hij, maar Kostas Lamprou de eerste doelman van RKC werd. Hij was daar zo teleurgesteld over dat hij vrijdag voortijdig het trainingsveld verliet.

"Teleurstelling mag, alleen heeft Etienne deze teleurstelling op meerdere momenten op verschillende verkeerde manieren geuit. In het gesprek met hem vanmorgen heeft hij een officiële waarschuwing gekregen en is hem de maximale boete opgelegd. De komende twee dagen is hij geschorst en krijgt hij de mogelijkheid om tot bezinning te komen", zegt Frank van Mosselveld, algemeen directeur van RKC.

Vaessen was de afgelopen drie seizoenen eerste doelman van RKC. Nu moet hij Kostas Lamprou voorlopig voor zich dulden onder de lat. RKC verloor zondag de eerste competitiewedstrijd van Vitesse (0-1).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.