Terug

Volg Vandaag Inside

RKC neemt kleine voorsprong op Excelsior

RKC neemt kleine voorsprong op Excelsior

19 mei 2019, 18:45

RKC heeft het eerste duel in de de halve finales van de play-offs tegen Excelsior met 2-1 gewonnen. De return in Rotterdam is woensdag.

Na een saaie eerste helft opende Mario Bilate na rust de score voor de thuisploeg. Hij kreeg de bal van Anas Tahiri na een goede overname van Dylan Seys en maakte de 1-0. Jeffrey Fortes bracht Excelsior op gelijke hoogte. Hij kreeg de bal voor zijn voeten na een fout van Melle Meulensteen en schoot raak.

Excelsior wilde doordrukken, maar het doelpunt viel aan de andere kant. Juriën Gaari schoot een slecht weggewerkte bal hard binnen en bezorgde RKC de zege.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.