Terug

Volg Vandaag Inside

RKC huurt oude bekende Hansson van Hannover 96

RKC huurt oude bekende Hansson van Hannover 96

22 jan 2020, 11:22

RKC Waalwijk huurt Emil Hansson voor een half jaar van Hannover 96. De 21-jarige Zweedse buitenspeler speelde vorig seizoen ook al op huurbasis in Waalwijk.

"Wij zijn blij dat Emil het komende halfjaar weer het geel en blauw gaat dragen. Emil heeft in zijn vorige periode bewezen een bepalende speler voor ons te kunnen zijn. Hij heeft vorig jaar met zijn vele doelpunten en assists niet voor niets een belangrijk aandeel gehad in de promotie naar de eredivisie", aldus algemeen directeur Frank Mosselveld.

Hansson kwam vorig seizoen in 44 wedstrijden voor RKC tot dertien doelpunten. Vorig seizoen werd hij gehuurd van Feyenoord.

RKC staat laatste in de eredivisie met elf punten na negentien wedstrijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.