Terug

Volg Vandaag Inside

RKC haalt Lars Nieuwpoort binnen

RKC haalt Lars Nieuwpoort binnen

22 juli 2019, 18:35

Lars Nieuwpoort blijft in de eredivisie actief. De 24-jarige verdediger verruilt het gedegradeerde De Graafschap voor RKC Waalwijk, dat na vijf jaar terug is op het hoogste niveau. Nieuwpoort ondertekende een contract voor twee jaar in Waalwijk.

De linksbenige verdediger was de afgelopen weken al op proef bij de selectie van trainer Fred Grim en dat resulteerde in een contract. "Met Lars halen we een multifunctionele speler binnen", zegt algemeen directeur Frank van Mosselveld. "Zo kan Lars als centrum- en vleugelverdediger uit de voeten. Daarnaast beschikt hij ondanks zijn leeftijd al over de nodige ervaring en onderscheidt hij zich met zijn coaching en passing."

Nieuwpoort speelde afgelopen seizoen tien wedstrijden voor De Graafschap in de eredivisie. Zijn broer Sven blijft wel bij de 'Superboeren', die in de eerste divisie uitkomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.