Terug

Volg Vandaag Inside

River Plate wil niet naar Madrid

River Plate wil niet naar Madrid

1 dec 2018, 18:07

BUENOS AIRES (ANP) - River Plate wil niet naar Madrid voor de return in de finale van de Copa Libertadores. De Argentijnse club eist dat het beslissende duel met stadgenoot Boca Juniors gewoon in eigen land wordt afgewerkt.

De return zou eigenlijk vorige week zaterdag gespeeld worden. De spelersbus van Boca Juniors werd op weg naar stadion El Monumental van River Plate echter met allerlei voorwerpen bekogeld. Heel wat voetballers in de bus raakten gewond of hadden last van het traangas waarmee werd gespoten. De wedstrijd werd in eerste instantie met een dag uitgesteld, maar Boca Juniors weigerde ook om zondag te spelen. De club wil vanwege alle gebeurtenissen tot winnaar worden uitgeroepen door de Zuid-Amerikaanse bond Conmebol.

Die bond wees deze week het stadion van Real Madrid aan als nieuwe locatie voor het beladen duel. Het is de bedoeling Boca Juniors en River Plate elkaar daar op 9 december treffen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.