Terug

Volg Vandaag Inside

River Plate tegen Boca Juniors uitgesteld

River Plate tegen Boca Juniors uitgesteld

25 nov 2018, 19:40

BUENOS AIRES (ANP) - De tweede wedstrijd van de finale van de Copa Libertadores, tussen de grote rivalen River Plate en Boca Juniors, gaat zondag definitief niet door. Boca Juniors had gevraagd om de returnwedstrijd uit te stellen. De Zuid-Amerikaanse bond Conmebol besloot daarop de wedstrijd op te schorten.

De spelers van Boca voelen zich niet in staat om te voetballen, na de aanval op hun bus toen ze zaterdag op weg waren naar het Monumental-stadion van aartsrivaal en stadgenoot River Plate. Diverse spelers raakten gewond door rondvliegend glas en hadden last van hun ogen door traangas.

De return in de finale van het belangrijkste clubtoernooi in Zuid-Amerika tussen de twee Argentijnse topclubs werd daarom al met een dag uitgesteld, waarna zondag ook een streep ging door de beladen finalewedstrijd.

Twee weken geleden eindigde het eerste duel in La Bombonera, het stadion van Boca Juniors, in 2-2. Die wedstrijd werd ook al met een dag uitgesteld, toen vanwege het slechte weer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.