Terug

Volg Vandaag Inside

River Plate struikelt over stuntploeg Al Ain

River Plate struikelt over stuntploeg Al Ain

18 dec 2018, 21:35

AL AIN (ANP) - River Plate heeft het in de halve finales van het WK voor clubteams in de Verenigde Arabische Emiraten niet gered. De Zuid-Amerikaanse kampioen ging verrassend onderuit tegen Al Ain, de kampioen van het gastland. De thuisploeg nam de strafschoppen beter: 5-4. Na de reguliere speeltijd en de verlenging was de stand 2-2.

Doelman Khalid Eisa was de held bij Al Ain. Hij keerde de tiende strafschop, van Enzo Pérez, waarna de strijd meteen was beslist.

Al Ain speelt in de finale, die zaterdag wordt gespeeld, tegen de winnaar van het duel tussen titelhouder Real Madrid uit Spanje en Kashima Antlers uit Japan. Die wedstrijd staat woensdag in Abu Dhabi op het programma.

Al Ain schakelde eerder op het WK al Team Wellington uit Nieuw-Zeeland en Espérance Sportive de Tunis uit Tunesië uit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.