Terug

Volg Vandaag Inside

Rivalen verenigen: 'Hand op Hand voor onze dapp’re strijders in de zorg’

Rivalen verenigen: 'Hand op Hand voor onze dapp’re strijders in de zorg’

21 mrt 2020, 09:30

Ajax en Feyenoord zijn normaal gesproken aartsrivalen. Maar dit weekend even niet. De twee clubs bedanken gezamenlijk alle mensen in de zorg. 'Hand op Hand voor onze dapp’re strijders in de zorg’, klinkt de kreet. Hiermee willen zij iedereen in de zorg een hart onder de riem steken.

'Dit weekend geen Klassieker. Dit weekend staan wij niet tegenover elkaar, maar slaan wij samen hand op hand. We klappen nu niet voor onze spelers, maar voor alle zorgverleners. Dapp're strijders, wij zijn jullie enorm dankbaar en wensen jullie heel veel sterkte toe. Feyenoord en Ajax', laten de clubs weten op hun sociale media.

Een 'moving' billboard met deze tekst rijdt in Rotterdam en Amsterdam vandaag langs verschillende ziekenhuizen. In Amsterdam bezoekt het billboard de ziekenhuizen UMC (locatie VUmc en locatie AMC), BovenIJ en OLVG (locatie West). In Rotterdam worden Ikazia, Maasstad Ziekenhuis, Franciscus Gasthuis en Erasmus MC bezocht.

Feyenoord-woordvoerder Raymond Salamon vertelt in het AD waarom deze actie is opgezet: 'De boodschap spreekt hopelijk voor zich. Als grote clubs, die elkaar dit weekeinde zouden treffen voor wat velen zien als de wedstrijd van het jaar, willen we aangeven wie er in onze ogen dezer dagen een klaterend applaus verdienen. Zie het als een welgemeend dankjewel, richting al die mensen die nu, in zware tijden, zo keihard werken voor ons allemaal. Al zijn we als clubs dan grote sportieve rivalen, dit doen we bewust samen, eensgezind en vooral met enorm grote waardering.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.